• Ro
  • En

Contact rapid: +4 0724132970

Despre noi

Despre noi

Experienta de peste 5 ani in domeniul securitatii si sanatatii in munca (protectia muncii) si al situatiilor de urgenta ne pozitioneaza ca pe un partener de incredere pentru afacerea ta. Pentru ca obiectivele tale devin si obiectivele noastre.
Pentru noi, o colaborare de succes reprezinta o relatie win-win unde fiecare are de castigat.
De aceea, calitatea, seriozitatea si respectul fata de munca sunt doar cateva dintre valorile care se reflecta nu doar in relatia cu clientii ci in tot ceea ce facem. Prin urmare, mai mult decat un ideal, eficienta si eficacitatea reprezinta un standard la care ne raportam constant.
 
De ce noi?
Cand am infiintat compania, am fost constienti de faptul ca majoritatea firmelor de consultanta din domeniul securitatii si sanatatii in munca sunt asemanatoare.
Ceea ce diferentiaza Schrit Consulting de celelalte firme existente in piata este tocmai modul nostru de lucru orientat catre client si catre nevoile acestuia.
90% din activitatea noastra este reprezentata de comunicare si relationare, iar ascultarea si intelegerea nevoilor clientului si a problemelor cu care se confrunta este primul pas catre oferirea unor solutii eficiente privind protectia muncii.
In cateva cuvinte, daca vrei un partener caruia sa ii pese de afacerea ta, alege Schirt Consulting.

INFORMATII CONTACT

Adresa: Bucuresti, Sector 3, Str. Baba Novac nr. 16
Mobil: 0724132970
e-mail: office@schrit.ro