• Ro
  • En

Contact rapid: +4 0724132970

Valori

Valori

Misiune

Misunea Schrit Consulting este de a furniza cu promptitudine si profesionalism servicii de consultanta in domeniul securitatii si sanatatii in munca (protectia muncii), situatiilor de urgenta si prevenirii si stingerii incendiilor (PSI). Compania lucreaza pentru oameni, produsul final fiind LOCURI DE MUNCA SIGURE.

 

Viziune

Urmarim sa stabilim noi standarde de calitate si profesionalism in Romania si sa depasim asteptarile clientilor, angajatilor si actionarilor, in domeniul furnizarii de solutii de cea mai buna calitate privind protectia muncii.

 

Valori

Cand am strans toata echipa si am stabilit valorile companiei, ne-am promis ca nu le vom lasa doar la nivelul de concepte teoretice. Ni le-am asumat ca pe lucruri în care credem si care se reflecta in tot ceea ce facem.

Pentru ca valorile companiei ghideaza angajatii SCHRIT in activitatea lor si compania in actiunile sale.

 

  • Integritate

Onestitatea si corectitudinea stau la baza relatiilor noastre cu furnizorii, clientii si angajatii.

  • Profesionalism dovedit

Consultantii nostri au pregatire de specialitate si o vasta experienta in protectia muncii iar acest lucru ii face capabili sa ofere o solutie potrivita si eficienta la orice problema cu care se confrunta clientul. Principiul nostru este: Un client multumit iti aduce alti noi clienti.

  • Functionam ca o echipa

Compania este gandita sa actioneze ca o echipa in care fiecare isi cunoaste foarte bine rolul si responsabilitatile.

  • Servicii de calitate

Oferim cele mai bune servicii si solutii adaptate necesitatilor companiei dvs., care sa va reduca in mod vizibil costurile.

  • Pret minim, calitate maxima

Ne straduim permanent sa oferim cel mai bun pret raportat la calitatea serviciilor noastre si a muncii prestate.

  • Relatie de lunga durata cu clientul

Nu ne laudam cu numarul de clienti pe care-l avem ci cu durata contractelor. Pastram o comunicare constanta cu clientii si ne construim relatiile de afaceri prin sinceritate si corectitudine, asigurandu-ne ca aceste relatii dureaza ani, nu luni.

INFORMATII CONTACT

Adresa: Bucuresti, Sector 3, Str. Baba Novac nr. 16
Mobil: 0724132970
e-mail: office@schrit.ro